Uus dokument: Abiks oma STEAM-õpikarpide loomisel.

Meil on hea meel teatada meie projekti My Box of STEAM uusimast täiendusest: Õpikarpide loomise tegevuskava! See on põhjalik juhend, mis on nüüd saadaval meie projekti veebisaidil, on loodud selleks, et aidata õpetajatel luua oma STEAM-õpikarpe mis on kohandatud konkreetsetele õppeainetele, vajadustele ja õpilastele. Ükskõik, kas soovite inspireerida noori või muuta STEAM-i kõigile kättesaadavaks ja kaasahaaravaks, siis on see tegevuskava hindamatu ressurss.

Mida leiate õpikarbi tegevuskavast

  1. STEAMõpikarbi loomise tutvustus:
  • Esimene idee ja järjestus: õppige, kuidas alustada õppekavaga seotud ideest ja arendada see kaasahaaravaks STEAM-õpikarbiks.
  • Õpikarbi ja elementide loomine: mõistke õpikarbi füüsiliste elementide loomise samme ja seda, kuidas muuta need interaktiivseks ja lõbusaks.
  • Jutuvestmine ja klassitegevused: avastage, kuidas lugude jutustamist integreerida, et muuta õpikogemus õpilaste jaoks rikkamaks ja meeldejäävamaks.
  1. Kaasamine STEAM-haridusse:
  • Kaasavate kastide loomine: strateegiad kastide kujundamiseks, mis rahuldavad kõiki õpilasi, sealhulgas neid, kellel on spetsiifilised õpiraskused ja tüdrukud.
  • Universaalne disain õppimiseks: põhimõtted, kuidas muuta oma hariduslik sisu kõigile kättesaadavaks ja tagada, et kõik õpilased saaksid täielikult osaleda.
  1. Pärast harjutust – tagasiside kogumine:
  • Tagasiside tähtsus: Siit saate teada, miks on õpilastelt tagasiside kogumine ülioluline ja kuidas see võib tulevasi kastikujundusi parandada.
  • Tagasisidekultuuri loomine: näpunäited sellise keskkonna loomiseks, kus tagasiside on konstruktiivne ja väärtustatud.
  • Praktilised tagasisidemeetodid: Erinevad meetodid õpilastelt sisuka tagasiside kogumiseks, alates lihtsatest žestidest kuni üksikasjalike küsimustikeni.
  1. Parimad tavad:
  • Multidistsiplinaarne lähenemine: ideed mitme aine integreerimiseks ühte kasti, et parandada õppimist ja rakendamist.
  • Keskkonnasõbralikud näpunäited: juhised oma kastide säästvaks ja keskkonnasõbralikuks muutmiseks.
  • Visuaalsed ja kaasavad materjalid: tehnikad visuaalselt atraktiivsete ja kaasavate materjalide loomiseks, mis kaasavad kõiki õppijaid.

Kasti tegevuskava on kasulik kõigile õpetajatele, kes soovivad STEAM-haridust oma klassiruumis ellu äratada. Seda juhendit järgides saate luua kaasahaaravaid, kaasavaid ja harivaid STEAM-kaste, mis, kes teab, inspireerivad võib-olla järgmist teadlaste, inseneride ja kunstnike põlvkonda!

Meie tegevuskava saad alla laadida SIIT.

Püsige lainel: järgmised 10 kasti tuleks varsti veebisaidile üles laadida! Need hõlmavad erinevaid teemasid, nagu dinosaurused, paljunemine, hammasratta loomine, sambla kasvatamine ja suhtlevad laevad.

Scroll to Top