Esimene õpikarpide komplekt on siin!

Pärast kuudepikkust mõtete kogumist, kirjutamist, testimist ja parandamist on esimesed 10 õpikarpi nüüd siin! Karbid saab alla laadida meie veebisaidilt ning need on saadaval kõigis projekti partnerite keeltes ja inglise keeles.

Mida me siis täpselt ette valmistasime?

Nende 10 õpikarbi kaudu oleme käsitlenud erinevaid teemasid STEAM-valdkonnast ja oleme kindlad, et iga õpetaja leiab midagi oma õpilaste jaoks.

Nii saab uurida üksikasjalikult veeringlust, jälgides ühe tilga elu või minna ajaloos tagasi ja õppida, kuidas kasutada kaarti (paberkandjal). Saate tutvuda erinevate geomeetriliste kujunditega ja lisaks uurida, kuidas neid Platoni tahkete kehade moodustamiseks kombineerida. Iga noor uurija on vähemalt korra elus proovinud ühendada kahte magnetit ja märganud, et see ei ole alati võimalik; mis võiks olla selle põhjus? Magnetite üle mõtiskledes jälgige maailma enda ümber ja märgake, kuidas kõikjal  meie elus on elektrienergia olemas. Tutvuge värvide  maailmaga, uurides kolme ebatavalise hõimu igapäevaelu ja avastage, kuidas tekivad uued värvid. Selle asemel, et istuda klassiruumis ja higistada kuumadel suvepäevadel, kasuta võimalust luua oma päikesepaneel ja muuta  see olukord millekski positiivseks. Õues olles uurige ja koguge erinevaid taimi ning õppige neid  tundma loovalt, kunsti kaudu. Taimede ja looduse lummavat maailma on oluline kaitsta, seega õpi, miks on meile olulised puhtad ookeanid ja kuidas neid säilitada.

Kõike seda toovad teile meie karbid, mis lisaks loomingulistele ja lõbusatele katsetele sisaldavad ka imelisi lugusid ja interaktiivseid elemente lugude jutustamiseks, mis aitavad oluliselt kaasa teie õpilaste kaasamisele.

Kui suutsime teid paeluda, vaadake kiiresti meie veebilehte, laadige alla oma näidiskarbid ja andke meile kindlasti teada, kuidas läheb!

Scroll to Top