Esimesed projektitöö tulemused on avaldatud!

My Box of STEAM projekt on üheaastane! Tähistame! Selle aja jooksul on kõik partnerid teinud kõvasti tööd, et tuua veebilehele kasulikku sisu ja seni oli juurdepääs sellele vaid vähestel. Enam ei ole!

Kõigepealt, pedagoogiline juhend on äsja avaldatud veebisaidi Väljundite lehel. Selle on kirjutanud kõik projekti partnerid ja vormistanud GRIMMSISTERS kunstnikud, kes lisasid dokumendile mõned suurepärased illustratsioonid. Võite seda sirvida, et leida teavet selle kohta, mis on STEAM ja mille poolest see erineb STEMist ning milliseid ettevalmistavaid samme peaksite astuma, kui kaalute”karpide” loomist nagu meie. See juhend on saadaval kõigis projekti keeltes ja inglise keeles, nii et loodame, et saate sellega tutvuda.

Järgmisena tehakse varsti kättesaadavaks ka esimesed komplektid! Kõik 36 karpi on projekti põhitoodang. Sellelt veebilehelt leiate:

 • Märkmed “karbi” kohta, mis aitab teil vajaliku materjali koguda ja eksperimenti läbi viia, kasutades samal ajal ressurssi maksimaalselt ära;
 • “Elementide loomine” fail,, mis selgitab, kuidas eksperimenti taasluua, samm-sammult ja kuidas kasutada jutustamise ressurssi koos skeemidega;
 • Jutustamisvahend, et kaasata lapsed tõhusamalt tegevusse loo, joonistuste ja interaktiivsete elementide abil;
 • Kaks pedagoogilist tegevuskava, et kasutada karpe klassis või õpetada lastele uusi asju neid ümbritsevast maailmast!

Kõik komplektid on enne veebilehele jõudmist klassis testitud, mis tagab, et teie käsutuses on kvaliteetne materjal. Te võite vabalt kasutada ja kohandada kõiki karpe oma äranägemise järgi, kuid ärge unustage karpide avalikul kasutamisel mainida projekti! Samuti ei ole need komplektid mõeldud müügiks: need on teile tasuta antud ja need peavad jääma kõigile tasuta.

Kui te olete põnevil, et avastada meie esimeste karpide, mis ilmuvad meie veebisaidil, sisu, siis meie oleme seda ka! Selleks, et anda teile aimu sellest, mis on tulemas, on siin 11 esimese kasti teemad, mis tehakse kättesaadavaks:

 • Botaanika
 • Ookeani puhastamine
 • Elektrijuhid ja isolaatorid
 • Geomeetrilised kujundid
 • Kuidas magnetid töötavad
 • Kaardiõpetus
 • Värvusõpetus
 • Päikeseenergia
 • Ruumilised kehad
 • Päikesekell
 • Veeringe

Ülejäänud 25 kasti ilmuvad järk-järgult kogu aasta jooksul. Külastage meie veebilehte, et te ei jääks neist ilma!

Hiljem selle aasta jooksul saate juurdepääsu komplekti  juhendile, mis kirjeldab üksikasjalikult karpide loomise protsessi alates esimesest mõttest kuni klassis toimuva tegevuseni. Seda saab kasutada selleks, et paremini mõista, kuidas me oma karbid lõime, ja et vastata teie küsimustele, kui soovite ise oma karpe luua. Lõpuks koostavad projekti kolme kooli partnerid rakendusjuhendi, mis selgitab, kuidas karpe kasutada klassiruumis: kuidas kõige paremini luua komplekti elemente, kuidas jutustada lugu jne.

Püsige kursis!

Scroll to Top