Prvi set kutija je tu!

Nakon mjeseci osmišljanja, izrade, testiranja i revidiranja, prvih 10 kutija je tu! Kutije možete preuzeti na našoj stranici, a dostupne su na svim jezicima partnerskih organizacija, te na engleskom.

A što smo to točno pripremili?

Kroz ovih 10 kutija pokrili smo različite teme iz STEAM područja, i sigurni smo da će svaki nastavnik pronaći nešto za svoj razred.

Tako možete detaljno proučiti ciklus vode, prateći život jedne kapljice ili se pak vratiti kroz povijest i naučiti kako koristiti kartu (onu papirnatu). Možete se upoznati s različitim geometrijskim likovima, te dodatno proučiti kako od njih izraditi različita geometrijska tijela. Svaki mladi istraživač barem je jednom u životu pokušao spojiti dva magneta i primijetio da to nije uvijek moguće, što li je razlog? Dok promišljate o magnetima, proučite svijet oko sebe i primijetite koliko je struja sveprisutna u našim životima. Upoznajte šareni svijet boja proučavajući svakodnevicu triju neobičnih plemena i otkrijte kako nastaju nove boje. Umjesto da na vruće ljetne dane sjedite u učionici i znojite se, iskoristite priliku i stvorite svoj solarni uređaj i pretvorite situaciju u nešto pozitivno. Dok ste već vani, proučite i skupite različite biljke, te na kreativan način kroz umjetnost naučite nešto o njima. Očaravajući svijet biljaka i prirode važno je zaštititi, pa stoga naučite zašto nam je važna čistoća oceana i kako ih očuvati.

Sve vam ovo donose naše kutije, koje osim kreativnih i zabavnih eksperimenata sadrže i prekrasne priče i interaktivne elemente za pripovijedanje, koji će značajno doprinijeti angažmanu vaših učenika.

Ako smo vas zaintrigirali, brzo pregledajte našu stranicu i preuzmite svoje primjere kutija, i svakako nam javite kako je prošlo!

Scroll to Top