Primul set de cutii este aici!

După luni de zile de proiectare, construcție, testare și revizuire, primele 10 cutii sunt aici! Cutiile pot fi descărcate de pe site-ul nostru și sunt disponibile în toate limbile organizațiilor partenere și în limba engleză.

Deci, ce anume am pregătit?

Prin intermediul acestor 10 cutii, am acoperit diferite subiecte din domeniul STEAM și suntem siguri că fiecare profesor va găsi ceva pentru clasa sa.

Astfel, puteți studia în detaliu ciclul apei, urmărind viața unei singure picături, sau puteți merge înapoi în istorie și învăța cum să folosiți o hartă (cea de hârtie). Vă puteți familiariza cu diferite figuri geometrice și, în plus, puteți studia cum să le combinați pentru a forma solidele platonice. Fiecare tânăr cercetător, cel puțin o dată în viață, a încercat să conecteze doi magneți și a observat că nu este întotdeauna posibil; care ar putea fi motivul? În timp ce vă gândiți la magneți, observați lumea din jurul dumneavoastră și observați cât de omniprezentă este electricitatea în viața noastră. Faceți cunoștință cu lumea colorată a culorilor studiind viața de zi cu zi a trei triburi neobișnuite și descoperiți cum se creează noi culori. În loc să stați într-o sală de clasă și să transpirați în zilele toride de vară, profitați de ocazia de a vă crea propriul dispozitiv solar și transformați situația în ceva pozitiv. În timp ce sunteți afară, studiați și colectați diferite plante și învățați despre ele într-un mod creativ prin artă. Lumea fermecătoare a plantelor și a naturii este importantă pentru a o proteja, așa că învățați de ce oceanele curate sunt importante pentru noi și cum să le conservăm.

Toate acestea vă sunt oferite de cutiile noastre, care, pe lângă experimentele creative și distractive, conțin și povești minunate și elemente interactive pentru povestiri, care vor contribui semnificativ la implicarea elevilor dumneavoastră.

Dacă v-am intrigat, aruncați o privire rapidă pe site-ul nostru, descărcați cutiile de probă și nu uitați să ne anunțați cum a fost!

Scroll to Top